Events

Schrijf in en win!

Tijdens deze najaarseditie van de inkoopdagen maakt u kans op fantastische prijzen!

Wat moet u hiervoor doen? Simpelweg alleen maar langskomen en uw gegevens achterlaten. En wanneer u zowel een bezoek brengt aan de EXPO als aan HAL 12-14 maakt u dubbel kans!

Wanneer u uw gegevens heeft achtergelaten, bent u verzekerd van een lot in de loterij en heeft u altijd prijs. De hoofdprijzen worden uiteraard eerlijk verloot onder alle deelnemers.

De winnaars van de hoofdprijzen worden bekend gemaakt op de laatste dag van het inkoopevent tijdens de jaarlijkse borrel, onder het genot van een verzorgd hapje en drankje uit de keuken van HAL 12-14 (bij showroom Sit Design).

Niet gewonnen? Houdt dan de brievenbus goed in de gaten!

Datum & tijd

  • Maandag 5 september, 10.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag 6 september, 10.00 – 18.00 uur
  • Maandag 12 september, 10.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag 13 september, 10.00 – 18.00 uur + BORREL!

Het Meubelhart is een B2B inkoopcentrum, dat betekent dat er alleen vakbezoekers welkom zijn. Tijdens de meubel-inkoopdagen is er gratis toegang, een ticket is dus niet nodig. Een afspraak maken met een exposant mag altijd, maar is tijdens de inkoopdagen niet noodzakelijk.

Buiten de inkoopdagen om is het Meubelhart alleen open op afspraak, maar hiervoor een afspraak met de betreffende exposant(en) die u wilt bezoeken.

Locatie

Beijerdstraat 20-22

4112 NE Beusichem