Informatie

Bereikbaarheid

Het Meubelhart ligt centraal in het land en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Toegang en openingstijden

Het Meubelhart is een B2B inkoopcentrum, dat betekent dat er alleen vakbezoekers welkom zijn. Tijdens de meubel-inkoopdagen is er gratis toegang, een ticket is dus niet nodig. Een afspraak maken met een exposant mag altijd, maar is dan niet noodzakelijk. De meubel-inkoopdagen vinden 2x per jaar plaats en bestaan uit 4 dagen verspreid over 2 weken. De openingstijden zijn altijd maandag van 10.00 tot 20.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur, het Meubelhart is alleen geopend tijdens de voorjaars- of najaarseditie van de meubel-inkoopdagen. Buiten deze events om is het Meubelhart alleen open op afspraak, maar hiervoor een afspraak met de betreffende exposant(en) die u wilt bezoeken.

Exposanten, wie zit waar?

Om een bezoek aan het Meubelhart zo vlot mogelijk te laten verlopen is het natuurlijk goed om te weten wie waar zit en wat ze te bieden hebben. Wellicht ken je een aantal van de exposanten al, maar er zullen ook een aantal nieuwe namen tussen zitten. Op de Exposanten-pagina’s lees je meer over de exposant en natuurlijk op welke locatie deze zich bevindt.

Eten & drinken

In het Meubelhart wordt er natuurlijk ook gedacht aan een lekker kopje koffie met gebak, een goede lunch, diner of een gezellig borrelhapje. In beide hallen kunt u terecht voor een versnapering om uw bezoek aan het Meubelhart nog comfortabeler te maken.