Over ons

Meubelhart Beusichem heeft ruim 70 exposanten. Deze presenteren meubelcollecties van fabrikanten uit binnen- en buitenland. Onder de exposanten bevinden zich Nederlandse en Belgische meubelfabrikanten en ook importeurs en agenten die meubelfabrikanten vertegenwoordigen. In Beusichem vindt u een zeer gevarieerd aanbod van meubels waarmee u de Nederlandse en Belgische woonconsument een plezier kan doen.

beusichem

Meubelhart Beusichem is voor de detailhandel een bron van inspiratie én van nieuwe mogelijkheden om uw verkoop te stimuleren. Bovendien is een bezoekje aan de voorjaarsbeurs en de najaarsbeurs een tijdsbesparende investering! Op één dag krijgt u een volledig overzicht van het aanbod van de nationale- en internationale meubelproducenten. Meubelhart Beusichem daar doe je zaken! Meubelhart Beusichem is het kloppend meubelhart van Nederland. Samen zaken doen is samen sterker

 

Meubelhart Beusichem heeft als missie om voor de meubelvakhandel het platform te zijn waar sales, marketing en communicatie uitstekend en professioneel gefaciliteerd zijn. Deze professionele aanpak gaat hand-in-hand met een warme en hartelijke gastvrijheid.

Meubelhart Beusichem presenteert in voorjaar en najaar de nieuwste trends en collecties.