Tips & trends tijdens de voorjaarsbeurs in EXPO Beusichem

by on 2 februari 2018  •  In Blog

*02-02-2018*Aan de ene kant heb je Keulen, aan de andere kant Carnaval en wellicht de Woonindustrie. Het is een drukke tijd voor woonbeurzen, om woonbeurzen te bezoeken. Houdt EXPO Beusichem zich daartussen wel staande? Ik mag daar een vette, volle ‘JA’ op geven.

De detaillist kiest
Als communicatieman zie ik heel veel aanknopingspunten voor de detaillist. De keuze is ruim en gevarieerd en overal mag men zelf iets creëren. Je kunt kiezen tussen lage, schappelijke en hoge prijzen met dito producten. De inkooporganisaties hebben al voor een groot deel hun inkopen gedaan en daaruit blijkt al dat EXPO Beusichem dit voorjaar iets uitzonderlijks te bieden heeft.

De nadruk ligt op de keuze van het comfort
Groot, groter, grootst lijkt uit. Het draait om de details. De keuze uit stoelpootjes, lig- en zithoogtes, kastdieptes en -breedtes, vormgeving, kleuren en stoffen. En dan ook nog op een manier dat iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Tafelranden hoekig, rond of verjongd? Onderstellen verfijnd, van hout, bijpassend gespoten of juist contrasterend? Het robuuste industriële lijkt voorbij, de verfijning, de nuance en de focus op het kleine heeft de overhand genomen. Je moet dus wel iets beter kijken, maar als je het ziet, is het veel meer dan de moeite waard! En je ontdekt het allemaal tijdens de tweede beursweek van Meubelhart Beusichem in EXPO Beusichem! Graag tot ziens op 5 en/of 6 februari!

Marnix