*02-02-2018* Ik mag al even meelopen op het Meubelhart, maar ik blijf nieuwe termen horen. De mooiste hoorde ik deze week bij Van der Drift: verjongd! Een soort van omgedraaide watergolf aan de zijkant van het tafelblad dus. En ineens wordt mij de naamgeving helemaal duidelijk.

Wassen, watergolven en peuters
“Zo, mevrouw de Jong. Wat gaan we doen vandaag? Wassen en watergolven maar weer? En het grijs maar direct omtoveren naar een soort metallic blauw? Wat zegt u nu? Is uw kleinkind tegen het tafelblad aangelopen? Ja, die scherpe hoeken toch ook altijd hè! Dat zou verboden moeten worden. Net als autodrop eigenlijk. Over drop gesproken, het is maar een grijze dag vandaag toch, met die donkere wolken.”

Maar deze kappersconversatie geheel terzijde, het verjongde tafelblad van Van der Drift is slechts één van de mogelijkheden om het interieur nieuw leven te blazen. Er is keuze uit diverse tafelbladen met evenzeer diverse afwerkingen, hoewel de persoonlijke keuze misschien juist onder het tafelblad gevormd wordt. Gaan we voor drie of vier poten, een langwerpige poot of juist een verfijnde x-vorm, bekend van de industriële look.

Alles is mogelijk bij Van der Drift om het interieur een mooie verjongingskuur te geven. Snel doen dus!

Marnix