Stap 1

Data & openingstijden

Het evenement vindt plaats in september, precies op tijd voor het nieuwe najaarsseizoen! 5 dagen lang staan de beste leveranciers uit de branche klaar om trends en innovaties met je te delen. En om het je nog makkelijker te maken is er voor iedereen gratis toegang en geen registratie nodig. Dus plan nu direct je bezoek en bereid je voor op een inspirerend evenement. 

Dag 1: Primeur en ruimte voor inzicht

Bezoek ons op dag 1 voor de primeur van de nieuwste collecties, met ruimte voor diepgaande gesprekken en inzicht. Mis deze kans niet om als eerste de meest recente trends te ontdekken en te netwerken met de exposanten.

Dag 2: Netwerken en ontdekken

Op dag 2 verwelkomen we je graag op onze netwerkborrel. Kom langs, ontmoet andere professionals uit de branche en ontdek de nieuwste ontwikkelingen. Een uitgelezen kans om waardevolle contacten op te doen en inspiratie op te doen.

Dag 3, 4 en 5: Combineer en profiteer

Combineer je bezoek aan Meubelhart met andere beurzen in de buurt op dag 3, 4, en 5. Ontdek een breed scala aan exposanten en producten, maximaliseer je netwerkmogelijkheden, en bespaar tijd en moeite. Mis deze kans niet om je kennis te verbreden en je netwerk uit te breiden.

2 september
Dag 1
Maandag van 10.00 tot 20.00 uur
3 september
Dag 2
Dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
9 september
Dag 3
Maandag van 10.00 tot 20.00 uur
10 september
Dag 4
Dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
16 september
Dag 5
Maandag van 10.00 tot 18.00 uur

Stap 2

Locatie & route

Locatie

Het Meubelhart is een verzameling van leveranciers in Beusichem. Gecentreerd in 1 straat, namelijk de Beijerdstraat. Van nummer 20 tot en met 44 staan leveranciers klaar om je met open armen te ontvangen.

Navigatie adres

Met de auto kun je het beste navigeren naar: Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem.

Parkeren

Het Meubelhart heeft voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur of in de buurt.

Openbaar vervoer

Met openbaar vervoer: Neem vanaf treinstation Culemborg Station buslijn 46 richting Tiel. Uitstappen bij halte Oranjestraat, Beusichem. Loop naar het zuidoosten op de Oranjestraat, richting de Achterweg. Rechtsaf naar de Achterweg, rechtsaf naar de Smalriemseweg, linksaf naar de Beijerdstraat. De bestemming bevindt zich in de bocht, je loopt er als het ware tegenaan.

Overnachten

Kom je van ver en wil je jouw bezoek combineren met een overnachting in Beusichem? Wees er dan snel bij! In het prachtige Beusichem kunt u kiezen voor ‘’t Veerhuys of Het Heerenlogement, dit zijn populaire locaties en zijn daarom snel volgeboekt. Gelukkig zijn er in de regio nog voldoende alternatieven zoals Culemborg, Buren of Tiel.

Stap 3

Bezoekinformatie

Deelnemers en plattegrond

Het deelnemersoverzicht wordt nog regelmatig bijgewerkt dus houd dit goed in de gaten. Ongeveer een maand voor aanvang is alles compleet en delen we ook de plattegrond van de vloer. Bij binnenkomst ligt er een gedrukte versie van de plattegrond voor je klaar.

Eten en drinken

Breng je een dag door in het Meubelhart dan wordt je goed verzorgd met een gastvrij hapje en een drankje. In de showroom bij Sit Design vind je een lopend buffet in prettige ambiance voor een korte pauze. Een perfect moment om de balans op te maken en je bezoek tot een goed einde te brengen.

Garderobe

Er is een onbewaakte garderobe aanwezig, je jas of tas hier ophangen is volledig op eigen risico.

Foto's en video's

Het is toegestaan foto’s en video’s te maken, check wel even of de betreffende deelnemer het ook goed vind als je producten vast wilt leggen. Deel je foto’s en video’s met ons onder #meubelhart of tag ons @meubelhart. 

Contact