Exposanten Beusichem komen met ludieke actie

Exposanten hebben nu al zin in de komende beurseditie van Meubelhart Beusichem. Voor de inkoopdagen, die gepland zijn op de maandagen 6 en 13 september en dinsdagen 7 en 14 september, wordt een ludieke actie georganiseerd. Dat laat Samien Blaauwendraad​ weten. Zij is een van de zakelijk leiders van Sit Design en als medeorganisator van Meubelhart Beusichem (metVictor Bockweg) voert ze namens alle standhouders uit de drie hallen (12 & 14 en Expo Beusichem) het woord. 

“We hebben een leuke actie bedacht”, steekt Samien van wal. “Na alle coronaperikelen van afstand houden en andere opgelegde regeltjes zijn we toe aan iets positief. Als eerste hebben we een nieuwe slogan: ‘Samen laten wij het Meubelhart weer sneller kloppen’. We mogen weer, laten een periode van akeligheid achter ons! Als er tenminste geen derde coronagolf komt, want je moet wel een slag om de arm houden”, is Samien realistisch.

“Maar we hebben leuk nieuws voor de komende inkoopdagen”, voert ze de spanning op. “Sinds een aantal maanden hebben we een klankbordgroep waarin een aantal exposanten en de beheerders van de gebouwen zitting hebben. We zitten heel gezellig met elkaar op een kluitje, dan is het ook goed om samen zaken te bespreken. Zo hebben we het idee opgevat dat kopende bezoekers op de komende editie een bierpakketje kunnen verzamelen. Elke standhouder koopt zijn eigen biertjes in. Ook wij als Sit Design; we houden zelfs een heuse bierproefmiddag”, zegt Samien al lachend. Zij wil dat de klanten wel met goed bier naar huis gaan.

Iedere kopende klant krijgt De Bierbon van de betreffende exposant. Na het verlaten van de inkoopbeurs kunnen alle bonnen ingeleverd worden en gaat de gelukkige man met een treetje bier naar huis. “Je weet van tevoren niet wat je krijgt, je wordt bij de uitgang verrast.”

“Het doel van deze actie is om de gezelligheid terug te brengen. Van iedereen is offers gevraagd, nu is het tijd voor wat meer reuring in de tent. De exposanten hebben er in elk geval zin in”, benadrukt Samien. “Kortom, genoeg redenen om in september naar Beusichem te komen”, besluit Samien.

Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
www.meubelhartbeusichem.nl

Publicatiedatum: do 24 jun 2021 
Auteur:  Leo Elenbaas 
© Wonen360.nl