*02-02-2018* Ariana Grande zong het al: “I can tell you’re curious, it’s written on your lips: Focus on me, focus on me.” Alleen geldt het nu niet voor Ariana, maar voor het Grande Meubitrend. De nieuwsgierigheid wordt ruimschoots beloond op de voorjaarsbeurs van Expo Beusichem.

Fijner, kleiner, details
Meubitrend heeft natuurlijk niet voor niets het woord ‘trend’ in de naam zitten, want wat een rood lijntje op de gehele beursvloer lijkt te zijn, is het voorzichtige afscheid van grote programma’s. Nu was Meubitrend altijd al een kleurrijk voorstander van ‘mix en creëer’, deze voorjaarsbeurs is het echt aan de detaillist om een eigen combinatie samen te stellen. Hoe leuk is dat? Wat opvalt zijn de kleuren, de verfijning in de details en de prachtige houten items die – werkelijk waar – in elk interieur passen. Kies losstaand kastje A, combineer dat met bank B en maak het af met fauteuil C en laat die door Meubitrend op elkaar afstemmen in elke gewenste uitstraling. De consument wenst, de detaillist stelt samen en Meubitrend adviseert, produceert en ondersteunt.

Sir Duim-a-lot
‘Naar bed, naar bed zei Duimelot. Waar moet ik gaan kijken, vroeg likkepot? Wie heeft zulke lekker bedden vroeg Langelot? Meubitrend heeft een nieuw aanbod zei Ringeling. Dat moet dan in de nieuwsbrief, riep ’t kleine Ding!’

En zo geschiedde, want Meubitrend zou Meubitrend niet zijn als er ook geen heerlijke verrassing klaarstond op de beurs. En met een nieuwe range aan prachtige, bijzonder brede en zeer comfortabele bedden is het aanbod van deze specifieke meubelgroep in EXPO Beusichem een stuk aantrekkelijker geworden om een gedegen keuze te maken door de detaillist. Reden te meer om een bezoek te brengen aan deze 100% Nederlandse fabrikant!

Marnix