FOTOREPORTAGE INKOOPDAGEN | Exposanten ervaren Meubelhart Beusichem als ‘ouderwetse beurs’

Gisteren (dinsdag 14 september) werd Meubelhart Beusichem afgesloten met de laatste inkoopdag. Op 6, 7, 13 en 14 september presenteerden tientallen meubelbedrijven hun nieuwe producten. De sfeer was goed in Gelderland, waar tafelproducent Design by Ricardo en het Duitse label Trendteam hun debuut maakten. Zo werd de afgelopen editie door de meerderheid van de exposanten beschreven als ‘een ouderwetse beurs’, waarbij bezoekers geen mondkapjes hoefden te dragen.


Bekijk hier de fotoreportage.

Twee keer per jaar staat het Meubelhart Beusichem volledig in het teken van de meubelinkoopdagen. Tijdens het evenement in het B2B inkoopcentrum, kregen alle vakbezoekers gratis toegang en was er geen ticket nodig. Het feit dat bezoekers geen bewijs van vaccinatie, herstel of negatieve test nodig hadden, werd als prettig ervaren door de meeste exposanten.   

Standhouders waren voornamelijk te spreken over maandag de 13e. Volgens hen was dit de drukste dag en werd er op deze dag de meeste handel gedaan. Sommige exposanten gaven aan dat de eerste twee inkoopdagen wat rustiger waren dan gehoopt. Enkele van hen schuiven de schuld op het weer, dat deze dagen extreem goed was.

Bekijk hier de fotoreportage

Publicatiedatum: wo 15 sep 2021
Auteur: Sietse Hielkema
┬ę Wonen360.nl