29-30 JANUARI & 5-6 FEBRUARI
MEUBELHARTDAGEN

Hét event om inkopen en inspiratie op te doen voor de interieurbranche

Ontmoet de leveranciers, ontdek de collecties en word gelijk op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Selecteer de beste producten om de collectie voor jouw interieurzaak op topniveau te houden.

BEZOEK

Laat je inspireren door alle nieuwe producten en plaats direct je inkooporders.

BESPAAR TIJD

Het bezoek kost je slechts 1 dag, omdat de showrooms bij elkaar gecentreerd zijn op een locatie.

RESULTAAT

We garanderen een relaxte inkoopdag waarbij passie voor het vak centraal staat.

Te weinig tijd om alle huisshows af te gaan?

Maar wel benieuwd naar de nieuwste producten en woontrends?

Dan helpen de Meubelhartdagen je om in een mum van tijd alle nieuwe producten te ontdekken en in te kopen waarmee je je woonwinkel of studio nog rendabeler maakt.

Waarom mag je de Meubelhartdagen niet missen?

Het Meubelhart is een verzamelplek van de belangrijkste leveranciers in de meubelbranche. Ieder met zijn eigen showroom, maar wel op 1 locatie. Inmiddels hebben veel retailers en andere interieurprofessionals hun inkoopproces enorm kunnen verbeteren door een bezoek te brengen aan de Meubelhartdagen. Maar wat kan het voor jou doen? Kom er zelf achter door een bezoek in te plannen.

MEER LEZEN

Wij begrijpen hoe ingewikkeld het is om alle beurzen en huisshows af te moeten reizen en hebben heel veel grote en kleine retailers geholpen om het inkoopproces makkelijker te maken. En wanneer je inkoopproces makkelijker is, heb je meer tijd over om je inkopen optimaal te presenteren, gaat je collectie voor je werken en verhoog je daarmee de traffic en aankopen in je winkel of studio.

De Meubelhartdagen vinden plaats in het voor- en najaar in het pittoreske dorp Beusichem, in het hart van Nederland; de Betuwe. Het Meubelhart verzamelt de belangrijkste leveranciers uit de woonbranche op 1 plek. Al sinds het begin van de vorige eeuw is de Betuwe een plek waar veel meubelfabrikanten zich vestigden. Het Meubelhart is het ultieme middelpunt waar vraag en aanbod samenkomen en waar veel succesvolle samenwerkingen ontstaan.

Tijdens de Meubelhartdagen:

 1. Bespaar je tijd door slechts naar 1 locatie te hoeven afreizen. Deze leveranciers hebben ervoor gekozen om niet allemaal afzonderlijk van elkaar een huisshow te organiseren, maar juist de krachten te bundelen zodat jij niet het hele land af hoeft te reizen.
 2. Ontmoet je de belangrijkste leveranciers in het brede middensegment van de woonbranche. Ze onderscheiden zich door de prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid van leveringen.
 3. Zie je als eerste de nieuwste producten van de leveranciers. Het event is opgericht voor de lancering van de nieuwe collecties voor het voor- en najaar.

Zet vandaag nog een kruis in je agenda voor de Meubelhartdagen en breng 1 dag door in het Meubelhart. Waarom? Omdat je tijd kostbaar is en je op deze plek de meest commerciële producten vind voor jouw winkel of studio.

De handel staat in Beusichem. Zo eenvoudig is het. Als je wilt weten wat er speelt, wat er nieuw is, dan kom je hiernaartoe.

Nico Satter, Koopmans Meubelen

BEZOEKEN

Bezoekersinformatie
Openingstijden & toegang
Locatie & route
Parkeren

De Meubelhartdagen is een evenement voor retailers en andere interieurprofessionals. In het Meubelhart vind je de belangrijkste leveranciers uit het brede middensegment die hun nieuwste en beste producten laten zien. Het aanbod is gevarieerd; je vindt er banken, (relax)fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, kasten, vloerkleden en bedden.

Maandag 29 januari 2024 • 10.00 – 20.00 uur

Dinsdag 30 januari 2024 • 10.00 – 18.00 uur

Maandag 5 februari 2024 • 10.00 – 20.00 uur

Dinsdag 6 februari 2024 • 10.00 – 18.00 uur

Het Meubelhart is een B2B inkoopcentrum, dat betekent dat er alleen vakbezoekers welkom zijn. Tijdens de Meubelhartdagen is er gratis toegang, een ticket is dus niet nodig. Een afspraak maken met een exposant mag altijd, maar is niet noodzakelijk.

Met de auto navigeren naar:

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem

 

Met openbaar vervoer:

Neem vanaf treinstation Culemborg Station buslijn 46 richting Tiel. Uitstappen bij halte Oranjestraat, Beusichem. Loop naar het zuidoosten op de Oranjestraat, richting de Achterweg. Rechtsaf naar de Achterweg, rechtsaf naar de Smalriemseweg, linksaf naar de Beijerdstraat. De bestemming bevindt zich in de bocht, je loopt er als het ware tegenaan. Expo bevindt zich iets eerder aan de rechterkant van de straat voor de bocht.

Het Meubelhart heeft voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook bij de Expo zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Ik bouw liever geen stands op tijdelijke beurzen, we zijn het er allemaal over eens wat de voordelen zijn van een permanente showroom boven het heen en weer slepen van meubelen naar een beurs voor een dag of vier. Dit is een centrale plek die goed bereikbaar is. Hier moet het gebeuren.

Arend Teerink, Lenselink Furniture

DEELNEMEN

Het Meubelhart helpt je om in contact te komen met je (nieuwe) klanten zonder de rompslomp van een grote tijdelijke beurs, zodat je met minder inspanning meer uit je showroom kunt halen. Inmiddels hebben veel leveranciers het gemak kunnen ervaren van een showroom in het Meubelhart. Je doet automatisch mee aan de Meubelhartdagen die voor je georganiseerd worden, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen en je nieuwe showroom inrichten.

MEER LEZEN

Wij kennen de struggle om zelf een huisshow te organiseren of om iedere keer weer opnieuw een beursstand op- en af te bouwen. Veel leveranciers hebben wij geholpen om op een makkelijkere manier in contact te komen met klanten. Zo heb je meer tijd over om je producten aan de man te brengen, je te focussen op je relaties, zo gaat je showroom voor je werken en kan je groeien.

Met een showroom in het Meubelhart ben je verzekerd van een vaste plek, centraal gelegen in het land, waar je op ieder moment terecht kunt en je producten kunnen blijven staan. Je begeeft je tussen de belangrijkste leveranciers uit de woonbranche. Het Meubelhart is al jaren een plek waar veel fabrikanten zich vestigen en samen meer bezoekers aantrekken. De vastigheid van een eigen showroom met de voordelen van een beursevenement; de Meubelhartdagen in het voor- en najaar.

Tijdens de Meubelhartdagen:

 1. Staat de presentatie van nieuwe producten centraal, dit is hét moment om je nieuwe collectie te lanceren.
 2. Ontmoet je je klanten en maak je kennis met nieuwe gezichten in de branche. 
 3. Hoef je je geen zorgen te maken over F&B, facilitaire zaken, verlichting, reclame, etc.
 4. Lift je mee op de PR van het Meubelhart.
 5. Ben je goed bereikbaar door de centrale ligging en voldoende parkeergelegenheid. 

Neem vandaag nog contact op en richt binnenkort je eigen Meubelhart-showroom in. Waarom? Omdat je door de Meubelhartdagen makkelijker in contact komt met klanten, kan focussen op klantrelaties en kan groeien.

DEELNEMERS

TESTIMONIALS

 • Veel detaillisten hebben niet eens de tijd of mensen in huis om al die veredelde huisshows te bezoeken. Ons grote voordeel in Beusichem blijft toch de mogelijkheid hier af te spreken en twee keer per jaar de nieuwe collecties te komen bekijken.

  Fedor Lange
  Mecam/DFM
 • De branche is in 10 jaar tijd enorm veranderd. Er zijn zoveel partijen weggevallen, zowel exposanten als bezoekers. Neem nu hier, vroeger waren er 8 of 9 hallen en stonden de parkeerplaatsen bomvol. De realiteit is dat we de markt moeten bewerken met minder partijen terwijl de vraag de afgelopen jaren groter is geweest dan ooit. Natuurlijk was dit uitzonderlijk en onder bijzondere omstandigheden maar ik denk dat we als centrum hoe dan ook een aantal sterke partijen goed kunnen gebruiken om tegemoet te komen aan de wensen van winkeliers en consumenten.

  John van der Donk
  Van Der Drift Meubelen
 • Als je een lege plek in de winkel hebt, kom dan naar hier, laat je inspireren, test het comfort. Live een model beoordelen/testen is beter dan kopen vanaf een plaatje.

  Wiebe Bouma
  New Ambiance
 • Ook wanneer je geen inkoopbudget hebt: blijf op de hoogte! Het is fijn wanneer je iets kunt inkopen, maar het is geen verplichting. Dit is een relaxte omgeving waarin je in alle rust kunt rondkijken, uitproberen en uitkiezen. Dat zie je nergens anders.

  Samien Blaauwendraad
  Sit Design

INFORMATIE

CONTACT