Voel de passie voor meubels

In het Meubelhart

Onze missie is om meubelwinkeliers, fabrikanten en groothandels samen te brengen in een dynamische omgeving die handel stimuleert en zakelijke relaties versterkt. 

Samen sterk

Wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie

Onze visie is om een platform te creëren waar professionals uit de meubelindustrie elkaar ontmoeten, nieuwe producten ontdekken en waardevolle handelsrelaties opbouwen. We streven ernaar om de beste inkoopmogelijkheden te bieden, zodat winkeliers hun assortiment kunnen verrijken met de nieuwste en meest inspirerende ontwerpen.

Dit maakt ons, ons!

Hart voor innovatie en inspiratie

Bij Meubelhart draait alles om innovatie en inspiratie. Wij brengen de meest vooruitstrevende ontwerpers en fabrikanten samen om de nieuwste trends en ideeën in de meubelbranche te presenteren. Ons doel is om bezoekers te verrassen en te inspireren met nieuwe ontwerpen en creatieve oplossingen.

Hart voor toegankelijkheid en gastvrijheid

Toegankelijkheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Meubelhart is gratis te bezoeken en vereist geen registratie, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de nieuwste ontwikkelingen in de meubelindustrie. We willen dat elke bezoeker zich welkom voelt en optimaal kan genieten van het evenement.

Hart voor kwaliteit en diversiteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en een breed scala aan exposanten. Meubelhart biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste fabrikanten en groothandels, waardoor bezoekers toegang hebben tot een divers en hoogwaardig aanbod van meubels en accessoires.

Hart voor netwerken en samenwerken

Netwerken en samenwerken zijn kernwaarden van onze organisatie. Meubelhart is niet alleen een plek om producten te bekijken, maar ook een platform om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen en te versterken. Wij faciliteren ontmoetingen en bieden mogelijkheden voor langdurige samenwerkingen.

Hart voor informatie en groei

Bij Meubelhart geloven we in informatie en groei. Naast het presenteren van producten en trends, bieden we ook op allerlei manieren informatie aan om kennis te delen en de professionele ontwikkeling van onze bezoekers te ondersteunen. We streven ernaar om de meubelbranche naar een hoger niveau te tillen door continue informatie en inspiratie te delen.

Twee keer per jaar, één hart voor meubels

De toonaangevende fabrikanten en groothandels samen op één plek, zodat jij in een efficiënte en inspirerende omgeving jouw inkoopdoelen kunt bereiken.

Klaar om je inkoopproces te transformeren?

Contact