CONTACT

+31 85 022 2578

info@jcliving.nl

www.jcliving.nl

 

Wiebe Bouma (agent)

+31 6 121 512 89

w.bouma@newambiance.nl

 

KENNISMAKEN

JC Living is een groothandel in zitmeubelen van kwalitatief maatwerk aan de hand van een uitgebreid typeplan en uiteenlopende, eigentijdse stofkeuze. Zo hebben klanten de mogelijkheid het gewenste model geheel zelf samen te stellen

In de uitsluitend Europese productie wordt gebruik gemaakt van houten frames, metalen singles en hoogwaardige koudschuim vulling om de zitmeubelen te allen tijde te voorzien van een uitstekend zitcomfort.

Daarbij streeft JC Living naar een vlotte levertijd van circa 6-8 weken om klanten optimaal te bedienen. Deze levering wordt op stuk-basis bij de retailer geleverd.

Tevens draagt JC Living zorg voor de orderverwerking en professionele afhandeling van service op uitgeleverde orders. Zo werken ze met een online klantenportaal om hun prijslijsten, product specifieke informatie en overige documenten te delen. Ook stellen ze verkoopprijslijsten beschikbaar met een door de partner gewenste verkoopfactor.

AANBOD

JC Living is sinds 2022 gestart als groothandel van zitmeubelen in een betaalbaar marktsegment, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het concept is voortgevloeid uit de groeiende behoefte aan betaalbare meubels binnen de Nederlandse woonbranche. JC Living voorziet in deze behoefte door comfort, kwaliteit en prijs samen te brengen in een moderne collectie zitmeubelen.